The Streamers steunen UNICEF tijdens concert

Miljoenen mensen hebben deze kerst naar ‘The Streamers Kerst Special’ gekeken en een bijdrage in de digitale fooienpot gedaan die voor een deel ten goede komt aan UNICEF. We bedanken The Streamers voor een fantastische avond en voor hun steun aan kinderen in nood.

The Streamers vormen samen de grootste gelegenheidsband van Nederland, een initiatief van UNICEF-ambassadeur Guus Meeuwis en hiphop artiest Kraantje Pappie. Met de bekendste Nederlandse artiesten van dit moment bezorgen zij heel Nederland leuke avonden tijdens de lockdownperiode.

Streamers bandfoto unicef tweede kerstdag1
The streamers winterefteling guus

Driedubbele crisis

Het concert op Tweede Kerstdag werd vanuit de sprookjesachtige Winter Efteling gestreamd. Met bijdragen aan de fooienpot kan UNICEF kinderen in nood helpen. En dat is nog nooit zo hard nodig geweest als nu.

Miljoenen kinderen worden enorm geraakt door een driedubbele crisis: corona, klimaat en conflicten. Dichtbij en ver weg. Met jouw steun kan UNICEF opkomen voor kinderrechten en levensreddende hulp bieden.

Vooral in landen waar tekorten aan basisvoorzieningen zijn en de winters extreem koud worden, is dringend hulp nodig. Nog voordat het winterweer toeslaat, moeten we deze kinderen bereiken met levensreddende hulpmiddelen.

Zo snel mogelijk op locatie

Steun uit de fooienpot van The Streamers vertaalt UNICEF naar directe hulp. UNICEF heeft teams klaarstaan op plaatsen waar de nood hoog is, vooral in afgelegen gebieden. Zo kunnen we de hulpgoederen snel naar de kinderen brengen.

Denk aan warme dekens of aan hygiënekits die ervoor zorgen dat kinderen gezond blijven onder barre leefomstandigheden. En aan een soort superpindakaas voor ondervoede kinderen.

Maar ook scholing, in de vorm van klasjes die in de gemeenschap worden opgezet. Zodat onderwijs door kan blijven gaan, ook in crisistijd.

Jij kunt nog meer bijdragen door ook zelf pakjes noodhulp te versturen.

Jouw bijdrage maakt een wereld van verschil. Voor ieder kind van nu en voor de toekomst van ons allemaal.

Beelddeken webshop1 jongen deken klein
Pakjes webshop unicef crop 2 st b2

Met een enkele klik stuur jij een pakje naar een kind in nood!

Verzend nu