Voorwoord

U maakt een wereld van verschil


Wat geweldig dat kinderen in de hele wereld naar school gaan, omdat u UNICEF steunt! U maakt een wereld van verschil, voor ieder kind van nu en voor de toekomst van ons allemaal. Want kinderen die de kans krijgen om te leren, krijgen gereedschap in handen om iets goeds van hun eigen leven en dat van anderen te maken. We waarderen het zeer dat u kinderen zo trouw steunt. In dit online magazine laten we zien dat u met uw bijdrage ook echt resultaten bereikt, zoals in de animatie op deze pagina. Nogmaals bedankt voor uw steun!

This video has been disabled until you accept marketing cookies.Manage your preferences here or directly accept targeting cookies

Colofon

Deze onderwijsspecial is een uitgave van UNICEF Nederland. OPMAAK EN REALISATIE: Dock35Marketing CONTACT: magazine@unicef.nl / 088 444 9666 UNICEF Nederland is een zelfstandige stichting die verbonden is met de internationale UNICEF-organisatie. Ons werk is volledig afhankelijk van vrijwillige bijdragen. Onze organisatie heeft het keurmerk van het Centraal Bureau Fondsenwerving (CBF).


Was dit interessant? Deel het!