Bridgedrive

Beste bridgers,

Organiseer ook een Harten troef voor UNICEF in 2022!  

De UNICEF-Bridgedrive is een begrip. Al jaren bridgen clubs door heel Nederland voor kinderen wereldwijd. Deze gezellige drive is telkens weer een sportief hoogtepunt.

Doe mee!

De opbrengst van de UNICEF-Bridgedrive gaat naar onderwijs. UNICEF wil onderwijs voor alle kinderen. Omdat school zoveel meer is dan een plek waar een kind kan leren lezen en schrijven. School biedt kinderen houvast en veiligheid.

Wegens corona is de UNICEF-Bridgedrive even stil komen te liggen, maar vanaf dit jaar worden de kaarten weer geschud voor UNICEF. Doet jullie club ook mee?

  • Organiseer een Bridgedrive waarvan de opbrengst bestemd is voor de onderwijsprojecten van UNICEF. De drive kunt u organiseren zoals die het best past bij uw club of vereniging.
  • De opbrengst kan op verschillende manieren tot stand komen, denk aan inschrijfgeld, een loterij of houd een collecte tijdens een van de clubavonden.
  • Voor uw drive kunt u een flyer aanvragen. Vul hiervoor de gegevens in onderaan deze pagina. De flyer wordt digitaal aangeleverd. Houd rekening met een levertijd van +/- 3 weken.
  • Meld de drive aan via bridgedrive@unicef.nl en ontvang voor elke deelnemer aan de UNICEF Bridgedrive een klein presentje.

Voor vragen en aanmelding kunt u een email sturen naar bridgedrive@unicef.nl

“Zin om je met je bridgeclub in 2022 aan te sluiten en mee te liften in alle positieve reacties en ondersteuning? Neem dan gerust contact op: 088-4449654.”

Nancy Hoogendorp, projectleider

Wilt u bridgen voor UNICEF? Laat het ons dan vooral weten, dan ondersteunen wij dit uiteraard met de nodige materialen: bridgedrive@unicef.nl