Flex-Donateur, bepaal zelf wanneer je geeft.

Ons leven is flexibel en dat vinden we prettig. We vinden het vaak fijn om niet aan bepaalde dingen 'vast te zitten'. Daarom kun je bij UNICEF nu ook Flex-doneren. Als Flex-donateur bepaal je zelf of je deze maand wel of niet doneert. Even krap bij kas? Dan sla je gewoon een maand over. Eenvoudig en snel, gewoon via je mobiel met slechts één SMS.

Word Flex-Donateur

Hoe werkt flex-doneren?

Flex-doneren werkt via je mobiele telefoon en je bankrekeningnummer. Elke maand ontvang je een sms waarin je de mogelijkheid hebt om je donatie een keert over te slaan. Als je niets doet, wordt je donatie automatisch afgeschreven.

  1. Eerst meld je je aan als Flex-Donateur bij UNICEF, simpel en snel online te regelen.
  2. Daarna ontvang je van ons iedere maand een SMS en vragen we je om jouw donatie voor één van onze projecten.
  3. Doe je die maand mee? Dan hoef je helemaal niets te doen, makkelijk toch?
  4. Komt het die maand niet goed uit? SMS: “UNICEF overslaan” en wij zorgen ervoor dat je die maand eventjes niet doneert. 

Heb je nog vragen over Flex-doneren of wil je je liever telefonisch aanmelden?

Bel met onze klantenservice 088 444 96 66 (lokaal tarief). Ons team is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9 tot 17 uur en helpt je graag verder. 

“Ik vind UNICEF een heel goed doel. Maar omdat ik op dit moment geen vast werk heb, komt doneren me soms heel slecht uit. Dan is het ideaal als je een maandje kunt overslaan”

Mellammie Willems, Bruchterveld

Bepaal zelf wanneer je geeft

Word Flex-Donateur